Avreisemøte: check

Mandag kveld var jeg på avreisemøte i Oslo, for alle de norske som skal på EF-skolen i New York. Der fikk vi praktisk informasjon om både skolen, regler og selve reisen, og det var fint å få muligheten til å spørre om ting jeg lurte på. Hehe.

Ehh.. er det lurt å ha med gummistøvler? Hårføner? Må vi ha med sengetøy? Har vi mulighet til å lage mat selv? Finnes det gitar der? Er det mye billigere å kjøpe Mac der? Hva med iPhone? Må vi skaffe oss amerikansk telefonnummer? Funker visa electron? Kommer det til å bli kaldt? Snø? 

Kan innrømme at jeg følte meg litt dum. Jeg fikk også sett mange og pratet med noen andre elever, både folk som gikk der i fjor (noen skal tilbake i høst), og ferskinger som meg. Bittelitt skummelt, men veldig spennende. Jeg kjenner ingen fra før, og det er så rart å tenke på at alle de nye og fremmede ansiktene kommer til å være velkjente for meg om et års tid. Fram til nå har egentlig hele året virket veldig langt unna; bare masse papirarbeid, skjemaer, betalinger og visumsøking. Men det begynner å gå opp for meg at det er virkelig. Jeg reiser faktisk om under en måned. Sommerfugler!!
 • 08.08.2012 kl.11:32
 • SV: Auch, to timer er lenge! Lykke til i New York - det hørest fett ut :)
  Anna:
  Tusen takk, lykke til selv! :)
  Hei! Så masse flotte bilder,

  ønsker deg masse lykke til i New York
  anneline: Tusen takk! visste ikke at du hadde blogg :)
  Sunniva

  En jente. Ett år. Boarding school. New York.


  designet er laget av renate.
  hits