9/11

Ellevte september. Føltes rart og spesielt å være i New York i dag. Flere hus og steder nede i byen markerte dagen med det amerikanske flagget. Jeg fikk tid til en liten tur ned til Tarrytown, sammen med roomien min Alexandra fra Russland og søte Stephanie fra Italia. Jeg elsker Tarrytown! Superkoselig liten by, og veldig typisk amerikansk. Det er en ti minutters spasertur ned, men tilbakeveien tar litt lengre tid (oppoverbakke). 

Har også signet opp for diverse aktiviteter og klubber i dag. Meldte meg på litt vel mange, og jeg kommer nok ikke til å være med på alle.  Men det er så mye jeg har lyst til å være med på! Hvis jeg husker rikitg har skolen over førti ulike klubber. De jeg valgte er Girl´s Varsity Soccer Team, Spanish club, frivillig arbeid i Nicaragua, Music Performance Club, Student Council, Quidditch (haha) og en miljørelatert klubb som handlet om noen innsjøer i nærheten. Jeg skal også være med i dramaklubben, men det blir etter jul når fotballsesongen er over. Begge de klubbene er nemlig veldig omfattende, og har meetings minst fire ganger i uken. Har også lyst til å være med i Amnesty International Club, og zumba eller ballett. Og svømming. Og tennis. Og løping. Og basketball. Og debattklubb. Og Culture Exchange. Så mye å gjøre, så lite tid... Aktivitene er tross alt bare en del av hverdagen, i tillegg kommer skole, lekser og andre ting. Første skoledag er i morgen, og jeg grugleder meg.

Hentet timeplanen vår i dag. Her er min:

Har fått den siste lunsjen. I`m gonna starve. Ellers ser timeplanen bra ut, synes jeg. På IB-linjen skal vi velge tre fag på higher level, og tre på standard. Under er de jeg har valgt.

Norwegian HL. English Language & Literature HL. Theatre HL.

History SL. Math Studies SL. Chemistry SL.

Er spent. Håper det blir bra!

 • 12.09.2012 kl.04:16
 • lykke til sunni <3 ser ut som en bra timeplan. love
  Ida HG
  Herregud å heldig du er, har lyst å dra til USA selv og gå på skole der! :-D du må kose deg masse! :-D <3
  Jorunn: taaakk<3
  Ida HG: Tusen takk, Ida :D <3 Det finnes mange muligheter for å studere i USA, så det er bare å gripe sjansen!
  Sunniva

  En jente. Ett år. Boarding school. New York.


  designet er laget av renate.
  hits