Homework night yeey

I dag har jeg vært på skolen fra halv ni til fire. Interessant, interessant, jeg vet. Kom til kantinen halv åtte for frokost (ny rekord!), og da var det utrolig deilig og stille der. Siden fotballtreningen ble avlyst pga. dårlig vær, jogget jeg en tur i skogen i stedet. Og så har jeg hentet en pakke på postkontoret (takk pappa!). I kveld har jeg gjort lekser, vært på Amnesty International-møte og gjort lekser. Gjør fortsatt lekser. Snaart ferdig. Pynter innlegget med litt spennende leksebilder.


Såå glad er jeg atm

Roomien min sover allerede, hun legger seg alltid så tidlig (eller kanskje jeg legger meg sent). Nå skal jeg bare skrive litt om "How did theatre begin", og så kan jeg legge meg ♥♥

 • 19.09.2012 kl.05:54
 • Malene Johansen
  Ser så sykt kos ut i New York :-)
  ida elise jacobsen
  Jeg bare lurer på noen ting jeg håper du kunne ha svaret på. Hvor gammel er du siden du bor på skolen og har du noen spesielle regler du må følge? Hva heter skolen du går på? :)
  ida elise jacobsen: Hei! Jeg er 17 år gammel, og skolen heter EF International Academy New York. Det er en del regler her ja, blant annet innetid kl. 22 i hverdagen og 24 i helgen. Hvis det er noe mer du lurer på kan du bare sende en mail til sunniva.sol@hotmail.com :)
  Hanna Samuelsen
  Åh, du skal være glad du ikke valgte fysikk (sant?)! haha, det er såå vanskelig her hjemme i hvert fall.. Håper du fortsatt har det bra i New York, savner deg<3
  Hanna Samuelsen: Er glad jeg ikke valgte fysikk ja. Kjemi er vanskelig nok, haha! Savner dere, men har det bra <3
  Elise Pedersen
  SUNNIVA! du har så vakker håndskrift! du får sende et kort derfra. tiden MÅ gå fortere.

  Savner deg <3 <3
  Sunniva

  En jente. Ett år. Boarding school. New York.


  designet er laget av renate.
  hits