Leksesøndag

Strukturert IB-elev som velger blogging til fordel for lekser

Her kommer omsider et lite pip fra statene. At tid er mangelvare er noe man merker spesielt godt her, og dagene går så fort at det nesten er skummelt. Under to måneder til winter break, og winter break betyr Norge. Grovbrød med norvegia er for øyeblikket min største craving.

Hopper for tiden rundt på krykker, fordi jeg klarte å brekke tåen i en fotballkamp. Fotball er farlig, dere. Siden denne skolen er full av trapper og lange avstander, krever det utrolig mye energi å komme seg rundt. Rart hvor vanskelig alt plutselig blir, og hvor hjelpesløs man føler seg. Kan ikke engang hente mat i kantinen selv. I tillegg er disse amerikanske krykkene vonde å gå med, og jeg får blåmerker, gnagsår og blir kjempestøl. Hurraa, nok syting.

På grunn av mitt lille uhell henger jeg etter med skolearbeidet. Det er aldri gøy, men på IB er det så mye verre enn på vanlig vgs. Lover altså. Ellers har jeg det bra, skal legge ut noen bilder så snart jeg får tid. Håper alt går bra med dere hjemme!

 • 14.10.2012 kl.23:30
 • Shiela
  God bedring! :)
  tone
  god bedring i tåen! jeg tror jeg hadde dødd uten grovbrød
  Audun
  Velkommen til IB-helvetet, gled deg til EE begynner Sunniva..

  Men på den andre siden, tenk på hvilket forsprang du har når du begynner på universitetet? Og jeg lover deg, når du kommer inn i skikkelige arbeidsvaner er tilogmed IB overkommelig!

  Håper du koser deg MASSE, klem fra Wales :)
  Stakkars, du må være forsiktig når du spiller fotball. God bedring. Fikk du foresten meldingen min på Facebook?

  Klem :)
  Sunniva

  En jente. Ett år. Boarding school. New York.


  designet er laget av renate.
  hits