Vinteren som aldri tar slutt

 


Det at vi er halvveis i mars betyr visst ikke fint vårvær. Jeg har aldri opplevd så skiftende vær som det vi har sett de siste månedene her i New York, og senest i går fikk vi flere centimeter snø. Mangelen på varme og solfylte dager gjør meg frustrert og sliten, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til sommer. Heldigvis er det mye å se fram til. Om bare elleve dager reiser jeg til Nicaragua! Vi er mellom ti og femten elever som sammen med to lærere skal dit for å jobbe frivillig i en uke, og de som reiste i fjor sier det var en fantastisk opplevelse. Kan fortelle mer om turen senere! Ellers er jeg veldig travel: lekser, midterm exams, arrangering av Amnesty-konsert, turer til Manhattan, talentshow, spising av norsk sjokolade, koselig sosialisering/kollektiv prokrastinering og dramaøvelse seks dager i uken. Om jeg sover for lite? Ja. Om jeg har det fint? Ja!

 • 20.03.2013 kl.05:55
 • heeeei :-) kan du skrive litt om hvordan det er å bo på skolen? Alt det der med ¨roomies¨ osv..

  hvor mye kostet det og hvilken orgnaisasjon reiser du med? Jeg har sykt lyst til å dra på utveksling selv, så prøver å samle så mye info som mulig!
  Anna
  Hei! jeg lurte på om du kjenner noen andre med blogger som jeg også kan lese fra EFIA New York? Jeg skal nemlig begynne neste år, og vil gjerne følge med så mye som mulig på hvordan det er der.
  Sunniva

  En jente. Ett år. Boarding school. New York.


  designet er laget av renate.
  hits