Vinteren som aldri tar slutt

 


Det at vi er halvveis i mars betyr visst ikke fint vårvær. Jeg har aldri opplevd så skiftende vær som det vi har sett de siste månedene her i New York, og senest i går fikk vi flere centimeter snø. Mangelen på varme og solfylte dager gjør meg frustrert og sliten, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til sommer. Heldigvis er det mye å se fram til. Om bare elleve dager reiser jeg til Nicaragua! Vi er mellom ti og femten elever som sammen med to lærere skal dit for å jobbe frivillig i en uke, og de som reiste i fjor sier det var en fantastisk opplevelse. Kan fortelle mer om turen senere! Ellers er jeg veldig travel: lekser, midterm exams, arrangering av Amnesty-konsert, turer til Manhattan, talentshow, spising av norsk sjokolade, koselig sosialisering/kollektiv prokrastinering og dramaøvelse seks dager i uken. Om jeg sover for lite? Ja. Om jeg har det fint? Ja!

Atten


Forrige uke fylte jeg 18. Kanskje ikke like stort her i USA som hjemme i Norge, men hadde en fin dag likevel! Fikk morgenbesøk og bursdagssang av Emilie og Siri, mange hyggelige bursdagshilsener, var på skolen, hentet pakke på postkontoret, skypet med beste familien og spiste indisk i Tarrytown. Hvordan det føles å være atten? Hm. For øyeblikket merker jeg ikke noe særlig forskjell, kanskje bortsett fra at jeg føler meg friere. Det blir rart å komme tilbake til Norge i sommer og kunne gjøre nesten akkurat hva jeg vil. Myndig. Hæ. Jeg?

Culture Fair

A people without the knowledge of their past history, origin and culture is like a tree without roots.
- Marcus Garvey 

No culture can live if it attempts to be exclusive.
- Mahatma Gandhi

If you talk to a man in a language he understands, that goes to his head. If you talk to him in his language, that goes to his heart.
- Nelson MandelaPeace cannot be achieved through violence, it can only be attained through understanding.
- Ralph Waldo Emerson

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace.
- Jimi HendrixSunniva

En jente. Ett år. Boarding school. New York.


designet er laget av renate.
hits