Moments

Sunday in the sun

Soccer game on Manhattan

Leak in the bathroom

Doing laundry

New blouse

Autumn comes to New York

Decorating dorm door

Eating Norwegian chocolate (definition of happiness)

Back 2 school dance

Soho #2

Lørdagen har blitt tilbrakt på Manhattan, nærmere sagt Soho, Chinatown og Little Italy. Har hatt det kjempefint! Deilig å komme seg litt bort fra skolen av og til.Jokes heheh

Vakre Siri!

Gikk en liten tur innom Times Square før vi tok toget hjem. Lyser så fint i mørket!

Nytt armbånd :) :)

Soho

Livstegn

Endelig helg. Jeg har overlevd den første hele skoleuken. I dag spilte vi vår aller første fotballkamp, borte mot Hewitt Hawks fra Manhattan. Pretty awesome, er ikke hver dag man spiller på et sted som det. Jeg hadde tenkt å ta noen bilder, dessverre klarte jeg å glemme batteriet i laderen på dormen. Vi tapte kampen, men det var gøy uansett (spesielt bussturen hjem). Elsker laget vårt! EFIA Owls. (ugler, lame, jeg vet). I morgen tror jeg det blir en tur til Manhattan. Jippi!

Homework night yeey

I dag har jeg vært på skolen fra halv ni til fire. Interessant, interessant, jeg vet. Kom til kantinen halv åtte for frokost (ny rekord!), og da var det utrolig deilig og stille der. Siden fotballtreningen ble avlyst pga. dårlig vær, jogget jeg en tur i skogen i stedet. Og så har jeg hentet en pakke på postkontoret (takk pappa!). I kveld har jeg gjort lekser, vært på Amnesty International-møte og gjort lekser. Gjør fortsatt lekser. Snaart ferdig. Pynter innlegget med litt spennende leksebilder.


Såå glad er jeg atm

Roomien min sover allerede, hun legger seg alltid så tidlig (eller kanskje jeg legger meg sent). Nå skal jeg bare skrive litt om "How did theatre begin", og så kan jeg legge meg ♥♥

Update

Har hatt mye å gjøre i det siste, og det går selvfølgelig utover oppdateringene her på bloggen. Jeg tenkte noen bilder var bedre enn ingenting. Helgen har vært braa.

Yesterday

Dro med noen jenter til Palisades (enormt kjøpesenter). Kjøpte skolesaker, treningsklær, sengetøy og andre nødvendigheter. Spiste på fridays. Free period

Første skoledag er i gang! Akkurat nå har jeg fritime, så jeg sitter på dormen og prøver å gjøre noen oppgaver vi fikk i mattetimen. Kjemi om 20 minutter.

Speilvendt bilde, men who cares9/11

Ellevte september. Føltes rart og spesielt å være i New York i dag. Flere hus og steder nede i byen markerte dagen med det amerikanske flagget. Jeg fikk tid til en liten tur ned til Tarrytown, sammen med roomien min Alexandra fra Russland og søte Stephanie fra Italia. Jeg elsker Tarrytown! Superkoselig liten by, og veldig typisk amerikansk. Det er en ti minutters spasertur ned, men tilbakeveien tar litt lengre tid (oppoverbakke). 

Har også signet opp for diverse aktiviteter og klubber i dag. Meldte meg på litt vel mange, og jeg kommer nok ikke til å være med på alle.  Men det er så mye jeg har lyst til å være med på! Hvis jeg husker rikitg har skolen over førti ulike klubber. De jeg valgte er Girl´s Varsity Soccer Team, Spanish club, frivillig arbeid i Nicaragua, Music Performance Club, Student Council, Quidditch (haha) og en miljørelatert klubb som handlet om noen innsjøer i nærheten. Jeg skal også være med i dramaklubben, men det blir etter jul når fotballsesongen er over. Begge de klubbene er nemlig veldig omfattende, og har meetings minst fire ganger i uken. Har også lyst til å være med i Amnesty International Club, og zumba eller ballett. Og svømming. Og tennis. Og løping. Og basketball. Og debattklubb. Og Culture Exchange. Så mye å gjøre, så lite tid... Aktivitene er tross alt bare en del av hverdagen, i tillegg kommer skole, lekser og andre ting. Første skoledag er i morgen, og jeg grugleder meg.

Hentet timeplanen vår i dag. Her er min:

Har fått den siste lunsjen. I`m gonna starve. Ellers ser timeplanen bra ut, synes jeg. På IB-linjen skal vi velge tre fag på higher level, og tre på standard. Under er de jeg har valgt.

Norwegian HL. English Language & Literature HL. Theatre HL.

History SL. Math Studies SL. Chemistry SL.

Er spent. Håper det blir bra!

Bon appetit

Let me introduce you to...

Lunch in Rita Hall.

Maten her i kantinen er ikke akkurat til å skryte av, den er både smakløs og kjedelig. Heldigvis er jeg ikke kresen, og er man litt kreativ er det som regel mulig å komponere noe som smaker ok. Den første uken har matlysten vært ganske borte, vet ikke om det er på grunn av maten eller om det bare er fordi dagene er travle. Sett fra den positive siden, gjør det i allefall at jeg holder meg unna svære fastfoodporsjoner, dessert og brusdispenseren. I dag ble det pizza og grønnsaker. 

Manhattan for the first time

I dag har Siri og jeg vært turister i New York City! Vi tok toget fra Tarrytown, noe som tar ca 40 minutter, og var der til rundt åtte. Har nemlig en curfew her på skolen, så vi må være tilbake senest kl 22 søndag til torsdag. Er sikker på at vi har gått mange kilometer, og jeg er dødssliten. Men det var veldig bra altså! Fikk bare sett en bitteliten del av byen, men jeg tror den kommer til å leve opp til forventningene. Folk er veldig hyggelige, for eksempel. To jenter kom plutselig bort og sa "Hi, just wanted to say...your hair is soo beautiful!" Ble litt fortumlet, men det var jo kjempekoselig!  Siden vi for det meste befant oss midt i turistsmørøyet, var det (mildt sagt) en del folk i gatene. Det yrende folkelivet var til tider slitsomt, men veldig fascinerende. Ellers kom vi selvfølgelig over maange fine butikker. Gleder meg til neste besøk allerede! Virker som en fantastisk by.

Utenfor skolen

 

Grand Central Station

Møtte noen venner i Times Square

Sky high

Rotet oss tilfeldigvis bort til Empire State Building

I miss Norwegian food

Ellers går det meste veldig bra!

Skal prøve å få tatt noen bilder i morgen, så jeg kan skrive om noe som er hakket mer spennende enn brødskiver med brunost.

Jeg er i New York!

Orker ikke skrive noe særlig nå. Her i NY er klokken 21:45. Hjemme i Norge er den 03:45, og jeg har vært våken siden klokken seks norsk tid. Så ja, jeg er sliten. Nye mennesker, nye inntrykk, ny skole, nytt rom, ny by. Kom til skolen i firetiden amerikansk tid, og har spist middag i dining hall og spasert en tur ned til Tarrytown. Fikk ordnet amerikansk mobilnummer, og  handlet noen småting. Har forresten nettopp hilst på romkameraten min, som er fra Russland. Håper vi kommer overens! Nå skal jeg spise fruktsalat og sove. 
Flymaat
Fine skolen

 

God natt!

Sunniva

En jente. Ett år. Boarding school. New York.


designet er laget av renate.
hits