Preparing for SandySom dere kanskje har fått med dere er orkanen Sandy på vei mot den amerikanske østkysten. Vi følger spent med i medier, og har fått beskjed om å lade opp elektronisk utstyr og hamstre mat og drikke. Klokken ni har vi floor meetings med house parents, og da får vi mer informasjon. Hører rykter om at vi må på skolen i morgen. Hvis det er tilfelle vet jeg i hvert fall om én person som blir stuck med lekser hele kvelden.. Foreløpig merker vi ikke så mye, bortsett fra at det har begynt å blåse mer utover kvelden. Er jo ikke sikkert at det blir så ille som mediene varsler, men det tas mange forhåndsregler. Offentlig transport i New York City (og Tarrytown) er stengt, matbutikkene tømmes og folk som bor i kystnære områder blir flere steder evakuert. Wihu, spennende! Nå gjenstår det vel bare å krysse fingrene for at vi ikke dør eller noe sånt.

Time flies

... when you're having fun. And when you're an exchange / IB student. Especially both.

Soccer games. I miss playing already, being injured sucks. Unfortunately no more soccer for me this season.

Friday night on Manhattan. Martine, Siri and I went to Meatpacking district and dined at a Mexican restaurant.

SOS. Power and hot water = gone.

Chinese food. On the floor. Good times.

Cripple

Boys varsity soccer. Watching home game in the autumn sun.

Night. Associated with lack of sleep, tons of homework, curfew and security people.

Beklager for et igjen kjedelig innlegg. Hvis noen har ønsker eller ideer til hva jeg kan skrive om eller poste bilder av - kommenter gjerne!

Leksesøndag

Strukturert IB-elev som velger blogging til fordel for lekser

Her kommer omsider et lite pip fra statene. At tid er mangelvare er noe man merker spesielt godt her, og dagene går så fort at det nesten er skummelt. Under to måneder til winter break, og winter break betyr Norge. Grovbrød med norvegia er for øyeblikket min største craving.

Hopper for tiden rundt på krykker, fordi jeg klarte å brekke tåen i en fotballkamp. Fotball er farlig, dere. Siden denne skolen er full av trapper og lange avstander, krever det utrolig mye energi å komme seg rundt. Rart hvor vanskelig alt plutselig blir, og hvor hjelpesløs man føler seg. Kan ikke engang hente mat i kantinen selv. I tillegg er disse amerikanske krykkene vonde å gå med, og jeg får blåmerker, gnagsår og blir kjempestøl. Hurraa, nok syting.

På grunn av mitt lille uhell henger jeg etter med skolearbeidet. Det er aldri gøy, men på IB er det så mye verre enn på vanlig vgs. Lover altså. Ellers har jeg det bra, skal legge ut noen bilder så snart jeg får tid. Håper alt går bra med dere hjemme!

Sunniva

En jente. Ett år. Boarding school. New York.


designet er laget av renate.
hits